søndag den 9. februar 2014

Asiatisk Hvidkålssalat med mango og kokos

Denne salat er en rigtig god måde at spise kål på, da den er sød, sprød og fuld af smag.
Målene er cirka-mål, for jeg blandende bare ind til jeg synes det passede. Vi fik den sammen med spicy kødboller og en nudelsalat. Lækker og nem hverdagsmad, hvor resterne også passer godt i madpakken:)

Asiatisk Hvidkålssalat med mango og kokos (4 pers.)
1/4 hvidkål
1 moden mango
1 dl. granatæblekerner
100 g. yoghurt naturel
1 bdt. persille
½ dl. sesamfrø
½ dl. kokosflager
olivenolie, salt

Snit hvidkålen fint. Kom den i en skål med lidt olivenolie og lidt salt. Kram det godt med hænderne.
Skræl mangoen og skær den i tern. Bland mango, granatæblekerner og yoghurt i kålen. Lad den gerne stå og trække på køl.
Hak persillen og bland den med sesamfrø og kokosflager. Bland den i salaten lige inden servering.



2 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

det lyder lækkert. Tror den skal med i min madkasse i denne uge. Yum!

MissMuffin sagde ...

Marian, det vil den være super god til :)