mandag den 18. juni 2012

Artichoke Stuffed Shells

 En meget nem og lækker vegetarret, som vil være rigtig god at servere for gæster.
Vi spiste den sammen med en stor skål grøn salat med masser af sprødt sommergrønt og det var en rigtig lækker aftensmad.
Artiskokhjerter fåes på dåse til 16-17 kr. i fx. Kvickly. Og så er emballagen altså bare ret fin:)

Opskriften er fundet på stephsbitebybite.

Artichoke Stuffed Shells (2 pers.)
16 store pasta-skaller
1 dåse artiskokker
1 bæger ricotta
4-5 dl. tomatsauce
2 dl. friskrevet parmesan
2 tsk. friske timianblade
salt, peber
olivenolie

Kog pastaskallerne i rigeligt vand med en smule salt og olivenolie. De skal kun koge ca. halvdelen af den anviste kogetid. Skyl dem straks i koldt vand.
Lad artiskokkerne dryppe af og hak dem så groft. Bland dem med ricotta, 1/3 af parmesanen, timian, salt og peber.
Kom ca. 4 dl. af tomatsauceb i bunden af et ildfast fad.
Fyld pastaskallerne med ricotta-blandingen ved hjælp af en teske og placer dem i fadet.
Fordel resten af tomatsaucen over skallerne og drys med 1/3 af parmesanosten.
Bag pastaen ved 200 grader i ca. 30 min.
Serveres straks med det sidste parmesan drysset over.

5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Den skal jeg prøve snarest. Det ser bare for lækkert ud.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Mmm :) jeg tror jeg har gemt sådan en opskrift i 2 år, men bare aldrig taget mig sammen til at prøve den. tak for skubbet :) det ser så lækkert ud!

Piskeriset sagde ...

Det lyder nu dejlig enkelt og lækkert på samme tid. Hvad er det for nogle pasta-skaller, du har brugt?

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

ja det er jeg så NØDT til at lave, elsker bare artiskokker ....

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det er dejlig enkelt og samtidig meget velsmagende. Jeg kan ikke huske mærket, for det var nogen jeg fik med hjem fra Arla-kurset i Århus. Jeg ved, at Bilka har nogle store skaller, så måske du kan være heldig der? De kan være lidt svære at opdrive..

Tante Sød, det var godt nok "ærgeligt":)