søndag den 6. februar 2011

At kende sin egen by...

Hver søndag bevæger vi os som regel et eller andet sted hen i Nørresundby eller Aalborg for at gå med Emma, men selvom vi har boet her i flere år, så er det altid de samme steder vi kommer.
I Nørresundby er det parken i forbindelse med havnen og Aalborg er det fjorden ved lystbådehavnen, Udsigten og Lundby Krat.
Det er lidt kedeligt og det er steder, som de fleste andre også kender og derfor er der altid mega mange mennesker og hunde og vi vil egentligt helst ha lidt ro:)
Idag udforskede vi et nyt sted og fandt en fin lille sti nede bag genbrugspladsen, hvor vi kunne gå langs fjorden. En fin lille tur med udsigt til fjorden, men desværre også til industrien (og alt os'en) og til larmen fra motorvejen. Nok også derfor, at der var så dejligt uforstyrret:)
I fremtiden må vi udforske vores egen by lidt bedre, så vi kan finde nogle gode steder til vores søndagsudflugter.

5 kommentarer:

Maja sagde ...

Jeg kender godt, det der med ikke at kende sin egen by, ikke kende alle de "magiske" steder, jeg gad til sidst ikke ud og gå tur, for det var så kedeligt at se det samme hver gang, for at komme ud og se noget andet begyndte vi at tage på Geocaching og sikke mange fantastiske steder vi har fået set.
I kan købe en håndholdt GPS, men mange mobiltelefoner kan også benyttes som GPS

MissMuffin sagde ...

Maja, jeg forstår ikke helt, hvad er Geocaching?

A + K = ♥ sagde ...

Det er så hyggeligt, når du bringer billeder fra Aalborg af, man ser altid lidt anderledes på landskabet, når det ses på et billede, påtrods af man færdes i det til daglig (:

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, det er også sjovt at have kameraet med, for man leder automatisk efter detaljer som jeg ikke tror, at man vil se ellers:)

Maja sagde ...

Geocaching er skattejagt med GPS, en masse mennesker har lagt en masse små "skatte" rundt omkring i hele Danmark, ofte på steder, der er lidt særlige, smukke eller sjove. Du kan gå ind på www.geocaching.com og melde dig til, herefter kan du finde et kort med de forskellige skatte, så vælger du dig en, skriver eller overfører kordinaterne til din GPS og nu kan din GPS vise dig vej til "skatten"

Du kan også læse mere på www.geocachingdanmark.dk