lørdag den 6. juni 2009

Grill, musik og solskin..

Så er vi næsten lige landet efter turen til Brovst igår, det kan godt mærkes i kroppen!
Vi startede 16 mennesker kl. 12, med pølser på grillen og rigeligt med våde varer. Efter et par timers hygge blev det besluttet, at der var basis for en omgang rundbold. Så der blev fremskaffet bat og bolde, men vi løb ind i problemer, da vi ikke lige havde nogle kegler. Det blev løst ved at låne 4 brosten af kommunen, som lå ud for huset hvor vi var. Så sikke et syn: 16 unge mennesker med bat, brosten og våde varer i hænderne op igennem byen!
Efter et spil rundbold med suveræn sejr til hold 2, skulle vi hjem og have gang i grillen. Vejret var blevet rigtig lunt og vi trak udenfor, mens vi nød den lækre mad.
Sidst på aftenen endte vi så til Lars Lilholt-koncerten på Bratskov som traditionen foreskrev, men der var jeg ved at være lidt træt og var temmeligt ædru i forhold til de andre i selskabet. Ca kl. 01.00 gik vi heldigvis hjemad, men det var også en lang dag!
Morgenen startede med at vores friske værtinde hentede rundstykker og kage. Efter et par timers dovneri, var vi nede hos aftenens værter igår og spise rester. Uhm..
Da vi kørte hjemad kørte vi på kirkegården. Den ligger utroligt smukt, mellem marker og skov og lige ved siden af et gammelt gods, hvor en enken af godsejeren stadig bor.
Turen fortsatte over Ølands smukke dæmning. Der er bar så fantastisk flot, jeg elsker den tur.

Vi fortsatte videre til Gjøl, hvor vi fik oss en lille is. På øverste billede er det fjorden fra Øland-siden, på det nederste er dæmningen fotograferet fra Gjøl.

Efter en hurtig proviantering i Fakta er vi endeligt hjemme igen. Emma er totalt udmattet af forkælelse, for hun har overnattet hos farmor og farfar. Det er hårdt at være pekingeser:) Farmor og farfar havde stillet en gave til kolonihaven til os. En limegrøn køletaske! Det er bar super, for den står ellers på listen over de ting vi mangler:) Kristian skal se fodbold i aften og jeg har lyst til at bage lidt, men nu må vi se hvor langt kræfterne rækker:)

Ingen kommentarer: