onsdag den 6. maj 2009

Smart opbevaring...

I denne uge i Føtex havde de denne ordens-dims og jeg havde bestemt mig for at den skulle jeg have fat i.
Efter et sandt samle-helvede fik vi den sat op på bagsiden af døren i soveværelset, og nu hænger den der, fyldt med solbriller, tørklæder, smykker, hårspænder, lipgloss og alverdens småting..
Den er ikke fyldt endnu, men mon ikke den nok skal blive det:)
Den fåes i en smart designer version, lavet i metal og med smukke runde former, men den koster en halv elevløn- mindst. Jeg så den engang i et gammelt dameblad, hvor de havde brugt den til samme formål, og det var super smart. Men jeg kan godt nøjes!
Nu må vi så se om denne billige udgave bliver ved med at smart nok:)

5 kommentarer:

Mette Lykke sagde ...

Den er smart, så kan tingene hænge der og se dekorative ud, istedet for at ligge gemt væk. Jeg kan godt lide pynt som kan bruges og har en funktion.

MissMuffin sagde ...

Nemlig..
Og er de bare gemt vent, så får jeg dem aldrig brugt..
Jeg er sån en der altid bruger de sammen smykker, tørklæder og hårbøjler om og om igen selvom jeg har en masse forskelligt...

Pernille på 1. sagde ...

Den ser da rigtig smart ud gad vide om vores føtex har den .
Den orginale koster lige omkring 2000 kr, så der er nok lige en forskel der :)
Kan du have en god dag

Madame sagde ...

Wauw, den er både sjov og praktisk! Den kunne finde på at flytte ind hos mig, hvis ikke, husbond garanteret vil nedlægge veto :o)

MissMuffin sagde ...

Pernille, den er super smart. Den kunne også sagtens hænge på et badeværelse, fyldt med pensler, hårspænder, eyeliner, lipgloss og alt det man nu engang altid får skrabt sammen..
Den originale er super smuk, men 2000? Det er lige vildt nok efter min smag- og pengepung..

Kristian er heller ikke særligt vild med den Madame, men heldigvis er jeg den eneste der har adresse her, så lidt endnu kan jeg have den uden han sku ha noget at ha sagt..