søndag den 1. februar 2009

Lady og Vagabonden-mad


I aften har vi fået kødboller i tomatsauce med frisk pasta, en opskrift der findes i SpisBedre nr 2.
Det var super lækkert og rigtig nemt!
Opskriften er til 4 personer, er man meget sulten ligesom os var der kun 1 portion til overs.
400 g hakket oksekød røres godt med ½ dl fløde og 1 spsk kartoffelmel. Tilsæt frisk/tørret oregano, salt og peber. Tril til små kødboller.
Kog 1-1½ dl vand og 1 dl fløde op med 1 glas tomatsauce*, kom kødbollerne i og lad dem koge med ca 10 min. Vend evt en gang undervejs.
Skær 2-3 gulerødder og ½ squash i strimler- jeg brugte min kartoffelskæller til det.
Grøntsagerne koges sammen med 1 pakke frisk pasta, efter anvisningen på pakken.
*Jeg brugte 500 g "Dolmio med ekstra grøntsager", som er dejligt krydret. Opskriften siger kun 2 dl sauce, men det er alt for lidt.
Søndagen er fløjet afsted!
Jeg fik rengjort køleskabet og afrimet fryseren, gjort rent, vasket tøj og var en tur ude at handle med Sofie, alligevel synes jeg ikke jeg har lavet noget.

4 kommentarer:

Birthe sagde ...

uhmmm det ser bare godt ud....
det må jeg prøve, men vist udelade fløden :-))))

MissMuffin sagde ...

Tror altså også sagtens du bare kan nøjes med en smule mælk.
Er retten lavet med madlavningsfløde indeholder den kun 450 kcal per portion, så den er rimelig sund moster:)

Madame sagde ...

Uhm, hvor ser det bare lækkert ud! Vi holder meget af sådan en ret hjemme hos os og gemmer portioner i fryseren, så vi har noget nemt på travle dage :o)

MissMuffin sagde ...

Det er nemlig nemt og praktisk!
Resterne er også gemt, så jeg har noget til imorgen når Kristian er til fodbold:)